Juicekällan/page/about

Info

Juicekällans Cleanse 

Vill du få mer energi och låta matsmältningen vila medans du får i dig det bästa naturen har att erbjuda? Din mage och kropp kommer att tacka dig efter att ha kört vår cleanse. Du blir piggare och känner dig fräschare i kroppen efter några dagar med juice baserat på ekologiska frukter och grönsaker. 

Vi vill inte kalla det en detox utan en cleanse är något vi gör för att ni ska må så bra som möjligt. Fylla kroppen med fantastiska antioxidanter, vitaminer, mineraler och mängder med näring. Vi använder en kallpress för att ni ska få i er så mycket näring som det bara går, bättre juice hittar ni inte! Färsk, ekologisk och inget spår av tillsatser eller bekämpningsmedel. Ta hand om er kropp och gör vad som är bäst för den och vad som får den att må bra!


Hur funkar Juicekällans juicecleanse?

Varje dag dricker du enbart opastöriserade och färskpressade juicer tillverkade på ekologiska grönsaker och frukter i en kallpress. Du undviker alltså all fast föda under din cleanse. Kallpressad juice innehåller extra mycket näring eftersom pressningen sker långsamt under väldigt högt tryck.

Upplägget är 5st juicer per dag á 500ml, med två olika nivåer att välja mellan.

Nivå 1 - Juicer med både frukt och grönt. Passar dig som är nybörjare.
Nivå 2 - Juicer som baseras på nästan enbart grönt. Passar de lite mer vana juicedrickarna.

1 dag - 430kr

3 dagars - 1290kr

5 dagar - 2150kr

 Juicerna är numrerade så att du vet vilken ordning du ska dricka dem i och de bör stå kallt för bästa hållbarhet.


Viktigt att ni hämtar upp juicerna samma dag som ni börjar er cleanse. Vi använder inga konserveringsmedel utan bara frukt och grönt. För att vi ska kunna garantera att juicerna håller sig fräscha så ska de börja drickas samma dag som ni bokar in er på. 

PS, det är ca 700-800 gram frukt/grönt per flaska, tänk vilken otrolig boost det ger kroppen!


Bokning:

Görs här på webben, ovanför här hittar ni knappar till 1, 3 eller 5 dagar.

Välj nivå och datum ni vill börja.

Betalning sker via paypal eller med ett betalkort. 


Bokning måste ske senast 2 dagar innan, och tänk på att boka i tid då vår cleanse är populär och vissa dagar/perioder kan bli fullbokade. Är ni fler som vill köra cleanse tillsammans? Hör av er till info@juicekallan.se så löser vi det!Varför gör man en cleanse?

- Din kropp tillförs massor utav lättupptagliga och ekologiska näringsämnen
- Du får mer energi och blir piggare.
- Cleansen rensar ut mängder av toxiner och slaggprodukter i kroppen
- Det är ett perfekt sätt att låta kroppen återhämta sig efter stress eller en period av dålig kost- hållning. - ---Matsmältningssystemet får vila från att bryta ner svårsmält mat.


Hur förbereder man sig inför en cleanse?

- Inför cleansen är det klokt att gradvis minska ner på svårsmält och processad mat, till exempel rött kött, mejeriprodukter och gluten.
- Dricker du kaffe, alkohol eller röker är det bra att även dra ner på sådan konsumtion ett tag innan cleansen.


Tänk på detta under din cleanse:

- Drick mycket vatten! Börja gärna dagen med lite vatten med en citronskiva i.
- Undvik alkohol, kaffe och rökning. Örtte utan koffein är ett bra alternativ till kaffe.
- Ta det gärna lite lugnare än vanligt, och utför ingen krävande träning.
- Avsluta cleansen smart! Gå inte direkt över till svårsmält mat när cleansen är slut, börja istället med måltider som innehåller mycket grönt och vänj kroppen gradvis.Är ni flera på företaget/kompisgänget som vill köra en cleanse tillsammans, kontakta oss gärna via mail.